Želite kupiti stan? Sada je pravo vrijeme – luksuz i kvalitet po pristupačnim cijenama!

12.01.2018.     Nekretnine

Dobre vijesti za potencijalne kupce stanova u Trebinju – na poslednjoj slobodnoj lokaciji u centru grada niiče luksuzni stambeno – poslovni kompleks koji će stanarima imati itekako šta da ponudi. Izuzetnost u kvalitetu gradnje, vrhunski građevinski materijali, zvučna, toplotna i hidro izolacija, sistem grijanja i hlađenja, bazeni za isplivavanje (dimenzije 20 x 7 matara) na krovu svakog objekta, podzemne garaže,  poslovni prostori, zelene površine, uređena igrališta….

„Ovo je iskorak po pitanju kvaliteta gradnje i nivoa opremljenosti . U prvoj fazi gradimo 130 stambenih jedinica,  u dva objekta sa poslovnim prostorima u kojima će biti smještene luksuzne trgovine i restorani“, kaže Jovan Kovačina, arhitekta u Herc gradnji.

Jovan Kovačina – arhitekta u Herc gradnji

U ponudi su stanovi različitih struktura, jednosobni od 45 kvadrata i više, dvosobni od 68 pa naviše i trosobni i „pent hausi“  koji su i po 140 metara kvadratnih.

Iako će gradnja  odudarati kvalitetom, cijenama neće. Kvadrat stana u novom kompleksu možete kupiti u predgradnji već za 1.710 KM. U zavisnosti od želja i potreba kupaca, objekta u kom se nalazi stan orijentacije i nivoa opremljenosti cijena može dostići i 2.090 KM.

Ipak,sudeći po kvalitetu i sadašnjim cijenama nekretnina u Trebinju ovo je vrlo primamljiva ponuda slažu se u Agencijama za nekretnine jer za isti novac, kako kažu dobijate puno više.

A da će izgradnjom  novog  stambeno – poslovnog kompleksa „Centar“ profitirati i Trebinje saglasni su u Gradskoj upravi.

Načelnik odjeljenja za prostorno planiranje i urbanizam Marko Rikalo ističe da je u Trebinju trenutno 14 gradilišta ali da se ovo na Glavnoj ulici posebno ističe, kako po kvalitetu gradnje, tako i luskuzu koji će dopinijeti da u Trebinje dođu bogatiji ljudi.

Marko Rikalo – načelnik Odjeljenja za prostorno planiranje i urbanizam

„Dobićemo nove prostore koji će sigurno biti  luksuzniji i privući će kupce iz drugih gradova i država a to znači puno za naš grad jer će potrošiti  više novca po trgovinama, ugostiteljskim objektima, daće neki novi šarm Trebinju i otvoriti brojne perspektive“, kaže Rikalo.

On dodaje da će se u 2018. godini  izgled grada dobiti jednu novu dimenziju, modernog turističkog grada.

Investitor je Herc invest, izvodjač radova Herc gradnja, a projekat je uradila Kontura.

Hercegovina press

 

error: Zabranjeno je kopiranje!