X Ekpress otvorio distributivni centar u Trebinju

10.12.2018.     Vijesti

Kako se ostvaruju velike vizije, svojim primjerom nam svakodnevno pokazuje menadžment kompanije „X Express“.

 

Ova najbrže rastuća kompanija koja se bavi pružanjem usluga brze pošte u Republici Srpskoj i BiH nedavno je proslavila drugi rođendan, a kada se raspitamo kod njihovih klijenata često čujemo kako su u njima pronašli pouzdanog partnera i oslonac za unapređenje svog poslovanja.

Za vrlo kratko vrijeme ostvarena je dugoročna vizija kompanije, a to je pružanje najkvalitetnije usluge brze pošte i unapredjenje poslovanja klijentima kroz pružanje ove složene logističke i transportne usluge.
Centar interesovanja ove kompanije poslednjih sedmica je grad Trebinje.

Za to, kažu, imaju dosta opravdanih razloga, a danas je i šira javnost saznala zašto.

X express distributivni centar trebinje (1).jpg

Uz svečani prijem, toplu dobrodošlicu i zvanice iz cijele Hercegovine i BiH, danas je otvoren i počeo je sa radom novi distributivni centar kompanije X Express u Trebinju.

Ovo je 12. distributivni centar koji su pokrenuli u BiH.

“Opredijelili smo se da u Trebinju, srcu Hercegovine, otvorimo novi distributivni centar koji će nam omogućiti da svim zainteresovanim klijentima na ovom području pružimo još kvalitetniju i bržu isporuku njihovih pošiljaka. Otvaranjem centra u Trebinju postižemo značajne logističke uštede i podižemo nivo kvaliteta usluge koju pružamo svojim klijentima, bilo da treba da pošalju robu iz Trebinja ili da je isporučimo njihovim primaocima ovdje”, rekao predsjednik uprave kompanije X Express Duško Pantović.

On je dodao da je ponosan na sve zaposlene i zahvalan na povjerenju svih klijenata koji su isporuku svojih pošiljaka povjerili X Expressu.

„Mi smo svakodnevno, 24 časa u punom kapacitetu posvećeni tome da njihovo povjerenje opravdamo i izgradimo kompaniju na koju su ponosni i naši klijenti i partneri, i naši zaposleni“, naveo je Pantović.

Sponzorisani članak