Vukanović ponovo iskrivio istinu i poigrao se sa udruženjima

08.02.2024.     Vijesti

Objavom neprovjerenih i polovičnih informacija, Nebojša Vukanović namjerno dovodi u zabludu čitaoce i plasiranjem neistina pokušava proizvesti neprijateljsku atmosferu među kolektivima i udruženjima koji međusobno sarađuju i pomažu jedni druge.

Tako je zlonamjerno objavio netačnu informaciju o uplati sredstava Udruženju 4+ iz Trebinja, iako je Agencija Xplode media transparentno dostavila spisak kolektiva i udruženja u kom je jasno navedeno  ko je sve dobio sredstva ERS-a. 

Iako je pročitao da se radi o republičkom Udruženju porodica sa četvoro i više djece, Vukanović je kao provjereni manipulator ponovo iskrivio istinu, i prilagodio je svojim nečasnim namjerama. 

ERS se neće obazirati na njegova spletkarenja, nego će nastaviti da se ponaša kao društveno odgovorna kompanija koja će i u narednom periodu, u skladu sa zakonom i svojim mogućnostima nastaviti  sa podrškom svim  kolektivima i udruženjima koji su joj se obratili sa zahtjevom za pomoć, naveli su iz Elektroprivrede Republike Srpske.

error: Zabranjeno je kopiranje!