Vukanović ponižavao i vrijeđao članove i osnivače SDS-a

29.09.2022.     Vijesti

Na najprljaviji i najbeskrupolozniji način samoživi Nebojša Vukanović  nastavlja izbornu kampanju, ovaj put ne štedeći ni mrtveJavnost je zgrožena njegovom besjedom u Bijeljini kada je bez imalo stida i srama i na čuđenje prisutnih svoj govor u bastionu  SDS- a  počeo gaženjem i vrijeđanjem preminulih osnivača.

Ja sam rekao gotov je i pokoj mu duši bio je gotov Mićo Mićić  za dva mjeseca i 20 dana“, izjavio je besramno Vukanović  na glavnoj tribini semberske prestonice.

Samozvani lider za Pravdu i red je umislio, ne samo da može da  vlada živima i da ih kontroliše, već i da određuje ko i kad treba  da umre.

Vukotu Govedaricu je ponizio u njegovoj  Hercegovini, ističući u Trebinju kako je  glavna perjanica SDS-a izgubila povjerenje  birača 2018. godine, veličajući sebe i svoje uspjehe. Šansu da ga drugi put uvrijedi Govedarica mu u Gacku nije dozvolio.

I u  Ljubinju je Vukanović uvrijedio jednog časnog sveštenika, što mu nije prvi put da vrijeđa crkvena lica, te mu  zaprijetio protjerivanjem i gaženjem vrata, pitajući se kako se neko može usuditi da u svojoj kući prima goste koji nisu po njegovoj  volji.

Nisu po njegovoj volji čak ni svi članovi Pokreta za pravdu i red  pa je isključio one koji su mislili svojom glavom, a okružio se poslušnicima i onima koji mu prilaze pognute glave.

Zato i ne čudi što se bračni par Milišić našao u odborničkim klupama  i što su po ugledu na svog mentora postali samoživi, lažni  moralisti, te zadržali oba mandata, umjesto da jedan  preuzme profesor Grković dok su neki članovi Pokreta  ostali nevidljivi i nepoznati javnosti.

Zna li iko da je nikad pomenuti profesor Nenad Grković kandidat za Parlament BiH ispred Pokreta za pravdu i red?

Nastavnik  fizike u trebinjskoj gimnaziji,  formalno  je poslužio  kao zakrpa za popunjavanje mjesta na kome nema apsolutno  nikakve šanse jer mu  je potrebno 20.000 glasova kako  bi sjeo u bijele fotelje Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

I dok je Grkovića ostavio na vjetrometini, Vukanović je počastio kandidaturama svoje miljenike i miljenice i ljude koji su  pokazali  da mu ne mogu parirati, niti ugroziti njegovo veličanstveno  samoljublje.

 

error: Zabranjeno je kopiranje!