VUKANOVIĆ: Mesi se ne drži na klupi – Želja mi je da budem član Predsjedništva BiH

17.01.2021.     Vijesti

Gostujući u programu Face tv, Nebojša Vukanović narodni poslanik iz Hercegovine izjavio je da mu je ambicija i želja da bude srpski član Predsjedništva BiH. Dajući sebi ogroman značaj Vukanović se uporedio sa Lukom Dončićem u košarci ili Mesijem u fudbalu i poručio opoziciji da se takvi ljudi ne drže na klupi i da očekuje da njemu bude prepušteno da vlasti zada, kako je rekao, poslednji udarac.

Nikada nisam govorio o sebi ali to što sam ja nenametljiv, ovako ovako otvoreno, jedan Luka Dončić ili  Leo  Mesi se ne drže na klupi„, poručio  je Vukanović.

On je dodao da je najznačajnija karika u opoziciji i da uprvo on uživa najveće povjerenje naroda.

Uđem u Gradišku čitava  mi dvorana aplaudira, u Bratuncu u Nevesinju, razbijam ih u televizijskim duelima, razbijam u Narodnoj skupštini Republike Srpske“, rekao je Vukanović.

Kaže da su ga opozicioni lideri ponizili i poslali po ko zna koji put jasnu poruku da ga ne vide u ozbiljnim razgovorima.

Poručuje da mjesta i dalje ima u opozicionom bloku, kako za Mirka Šarovića, tako i ostale, ali da se mora znati ko kosi, a ko vodu nosi.

Na pitanje ko je od aktuelna tri član Predsjedništva BiH najgori, Vukanović je između Izetbegovića, Čovića i Dodika kazao da jeo njemu najgori srpski član Predsjedništva Milorad Dodik.

Kaže i da ima odličan  tretman u Federaciji i da je u Mostaru dočekan kao Džemal Bijedić.

Hercegovina press

 

error: Zabranjeno je kopiranje!