VIDEO OGLAS: Prodaja apartmana i vila u Gradu sunca

02.10.2017.     Nekretnine

Oglas za prodaju tipskih vila i apartmana u Varoš čaršiji u Draženskoj Gori u Trebinju.

Rezidencijalne vile i tipski apartmani razlicite namjene, visokog standarda stanovanja.

U prodaji je šest vila i 120 apartmana.

Cijena rezidencijalnih vila sa okućnicom od 1000 m2 je 3.500 evra po kvadratu, a tipskih apartmana u Varoš čaršiji 3.000 evra po metru kvadratnom korisne površine.

Objekti su smješteni u mirnom dijelu grada – Varoš čaršiji u kojoj se osim luksuznih objekata za odmor i stanovanje grade i koloseum, etno selo, tržnica, vještačko jezero.

U neposrednoj blizini je Akva park sa zabavno – rekreativnim sadržajima, hotelima, spa centrom, dino parkom i igraonicama.

Namjera investitora je da napravi i sportske terene na zatvorenom i otvorenom prostoru.

Rezidencijalne vile

U arhitektonskom smislu, namjera projektanta je bila da objekti izraze jednu notu čistih linija, modernog karaktera, kako u odabiru materijala tako i unutarnje dispozicije prostora – “Open space” na nivou prizemlja.

Obzirom na sunčani broj dana u godini i klimu koja to dozvoljava, svih šest vila su “opremljene” bazenima, dvije sa bazenima van objekata, dok u ostale četiri, bazeni se nalaze dijelom u unutarnjem prostoru, i čine prostor dnevnog boravka, kao i zone trpezarije uzavisnosti od unutarnje dispozicije.

Bazeni mogu da funkcionisu neovisno o sadrzajima na istom nivou- otvaranjem staklenih pregrada isti čine jedinstveni prostor na nivou prizemlja.

Unutarnjim stepeništem se dolazi na nivo prvog sprata, sve sobe su opremljene sa pripadajucim kupatilima sa kompletnom sanitarnom opremom. Sve sobe imaju mogucnostpristupa na balkone i terase i obezbjeđuju visok nivo boravka i komfora generalno.

Nivo suterena sadrzi garažno mjesto, koje ima pristup sa nivoa giardina preko rampe.

Silaskom sa unutarnjim stepenistem sa nivoa prizemlja u suterenu se nalaze sadržaji tehničkog karaktera za smještaj instalacija za bazensku tehniku kao i dijela uređaja vezanih za klimatizaciju i ventilaciju svih prostora u objektu.

Taverne ili ljetne kuhinje sa relativno velikim prostorom u ljetnom periodu obezbjedjuju svježiji i ugodniji boravak, koji je direktno vezan sa vanjskim prostora giardina.

Objekat je u tehničkom smislu ,njegova toplotna i zvučna izolacije u horizontalnom i vertikalnom presjeku obezbijedio visoki koeficijent energetske uštede i ulaze u kategoriju”LOW ENERGY HOUSE”.

Fasada urađe na u tzv. “Demit” fasadi.

U svim prostorima suterena predviđene su čatrnje, različitog volumena, koje sakupljaju oborinsku vodu, koja služi za zalijevanje zelene površine oko objketa.

Na krovu objekta se nalaze instalacije kao i sama pompa di calore sa solarnim panelima koji obezbeđuju znatne potrebe za energijom predviđenih tehn. rjesenja.

U konstruktivnom smislu objekat je izveden: armirano betonske tavanice oslonjene na ab stubove, vertikalna konstrukcija u suterene izvedena u ab. zidovima izolovani toplotno sa neophodnom hidriozolacijom.

Obrada unutarnjih prostora, podova i stropova data je u grafickim prilozima projekta.

Vanjsko uređenje respektovalo je i predlozeno je bilje i rastinje podneblja, kompletna zelena površina i prostor oko objekta je osvetljen.

Sponzorisani članak

error: Zabranjeno je kopiranje!