VIDEO: Kozomara poručuje – nekome sam pomrsio račune ali neću se povući

08.02.2018.     Vijesti

Vrijeme ti je isteklo, vrati se odakle si došao, ako nećeš milom otići ćeš silom poručili su Gačani anonimnim pismom prvom čovjeku giganta Bošku Kozomari.

Prijeteće pismo poštom je poslato prije pet dana iz Trebinja a u potpisu stoji „Gačani“. Kozomara je sve prijavio policiji a prijetnje likvidacojom ga nisu puno uplašile. Od dolaska u Gacko trudio sam se da spriječim javašluk i krađe zato se ovo i dešava kaže prvi čovjek gatačke zlatne koke.

“Ti neki neformalni krugovi kojima sam očito pomrsio neke račune ili stao na put tom masovnom otuđenju dizel goriva i ostalih stvari”, rekao je generalni direktor RITE Boško Kozomora.

Kozomara za ATV kaže da je i prije imao neprijatnosti, jedno lice fizički je nasrnulo na njega dok je bio u svom kabinetu. Zato su mjere bezbjednosti u ovom preduzeću podignute na veći nivo. Uz direktora su stali i sindikati, prijenje oštro osuđuju.

“Svi treba da uložimo napore da se borimo protiv takvoga načina komunikacije i očekujemo od nadležnih institucija, prevashodno od MUPa daće preduzeti sve neophodne korake i radnje”, rekao je predsjednik Sindikata RITE Gacko.

U tužilaštvu i policiji već su zasukali rukave. Kažu sve rade da otkriju autora ovoga pisma.

“Policijski službenici sektora kriminalističke policije PU Trebinje i Policijske stanice Gacko preduzimaju sve aktivnosti s ciljem utvrđivanja identiteta lica koje je napisalo i poslalo ovo predmetno pismo”, rekao je portparol PU Trebinje Jovana Cvijetić.

Kozomara je u fotelju generalnog direktora RiTE Gacko došao prije pola godine. Kako gatačkom čaršijom tako i u krugovima elektro sektora posljednjih dana kruže priče o njegovoj mogućoj smjeni.