Uhapšeno 15 ilegalnih migranata u Hercegovini, izvještaji zbog droge i ugrožavanja saobraćaja

09.03.2018.     Vijesti

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 08.03.2018. godine, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i saobraćajnih nezgoda.


Policijski službenici Policijske stanice Bileća su na teritoriji Opštine Bileća pronašli i lišili slobode jedanaest lica iz Sirije, dok su policijski službenici Policijske stanice Gacko na teritoriji Opštine Gacko pronašli i lišili slobode četiri lica iz Pakistana, za koja se pretpostavlja da su došla iz pravca granice susjedne zemlje, R. Crne Gore. Navedena lica su predata u nadležnost Granične policije Bosne i Hercegovine.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.N. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Policijska stanica Berkovići je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.F. počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Hercegovina press