Učešće na Poslovnom sajmu u Milanu besplatno za BiH kompanije

19.01.2019.     Privreda

Ambasada Italije u Sarajevu najavila je da će kompanije iz Bosne i Hercegovine moći besplatno učestvovati na Poslovnom forumu „Connext“, koji će se održati u Milanu 7. i 8. februara.

Manifestaciju organizuje najveća italijanska poslovna asocijacija Confindustria koja predviđa učešće više od 2.000 kompanija i više od 5.000 posjetilaca. Fokus će biti na četiri tematske oblasti koje pokrivaju sve sektore ekonomske aktivnosti. Cilj je ponuditi besplatnu platformu za sastanke radi povećanja međunarodne trgovine i investicija.

Confindustria je odabrala Njemačku, Maroko i Zapadni Balkan kao partnerske oblasti za ovaj događaj. Za kompanije u Bosni i Hercegovini učešće će biti besplatno i obuhvatit će prostor za sastanke i organizaciju sastanaka „B2B“  između kompanija. Osim toga, sve kompanije koje učestvuju će biti u mogućnosti da se registruju u povjerljivoj bazi podataka koja će tokom perioda od godine dana omogućiti, bez naknade, kontaktiranje svih prisutnih kompanija.

Učešće u Connext-u je otvoreno za sve zainteresovane kompanije, koje mogu posjetiti službenu web-stranicu događaja https://connext.confindustria.it/ radi  informisanja o načinu učešća.

Akta.ba