U Trebinju se gradi više od 1.000 stanova – Evo gdje i po kojim cijenama

18.01.2020.     Nekretnine

Nova građevinska sezona u Trebinju mogla bi donijeti gotovo duplo više gradilišta na atraktivnim lokacijama, i širok  izbor kvalitenih i luksuzno opremljenih stanova  ali i siguran rast cijena koje će se kretati od 1.700  do 3.000  KM po metru kvadratnom. U najjužnijem gradu Srpske planirana je izgradnja više od 1.000 novih stambenih jedinica od strogog centra do druge i treće gradske zone.

Najbolja lokacija u Trebinju-Glavna ulica, odnosno stambeno- poslovni kompleks “Centar” nastavlja da se gradi. Za ovu sezonu  planirane su dvije luksuzne zgrade sa bazenima na krovu. Prodaja stanova već je počela. Investitor domaća firma Herc invest, izvođač takođe provjeren i potvrđen- Herc gradnja.

Stanovi se već prodaju i na lokaciji bivšeg Novoteksa, sa cijenom od 2.050 KM. Investitor “MIS Invest”.

Gradnja dvije nove zgrade uskoro počinje i u kompleksu kasarne (nastavak Luča) , a ovaj kompleks zajedno će graditi Luč invest i Herc gradnja. Očekuje se dobar kvalitet ali i cijene iznad 2.000 KM po kvadratu.

Za one sa manjim budžetom dobra vijest je da je planiran i nastavak gradnje kompleksa “Hladnjača” gdje će cijene biti znatno niže nego u centru. Radovi na gradilištu počinju za koji dan.

U planu je i izgradnja luksuzne zgrade u Bregovima (pored restorana Alfa) koja će imati i spa centar u prizemlju namijenjen samo za stanare. Stanovi će biti prostrani i luksuzni ali će i cijena dostići 3.000 KM po metru kvadratnom.   Investitor je Rodoljub Drašković.
Drašković planira i izgradnju manje luksuznog stambenog kompleksa na lokaciji IAT Standard u Mokrim dolovima.
U ovom naselju uskoro počinje gradnja velikog stambeno-poslovnog kompleksa koji će graditi “Leoplastik”. Zgrada će se nalaziti u blizini poligona i bivše krečane. Cijena po metru kvadratnom kretaće se oko 1.750 KM.
Gradnja dva stambena objekta počela je i u Zasad polju, nastavak Luča. Cijena je ispod 2.000 KM.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!