U nedjelju 8. biciklistička trka „Za sirac sira“

12.06.2019.     Vijesti

„Za sirac , makadamskim vijugavim stazama sa usponima, autentičnim hercegovačkim pejzažem, između starih kamenih kuća i njiva voziće  se u nedjelju 16. juna u selu Žakovo u Popovim polju.

Već tradicionalna manifestacija osmu godinu za redom okupiće bicikliste, ljubitelje sporta, fotografije, prirode i zdravog života da uživaju, takmiče se i druže.

Zvanični start trke je u 11. 00 časova, a takmičari su obavezni da budu na startu u 10. 00 časova. kako bi se na vrijeme prijavili i odvezli probni krug stazom (ukoliko to nisu ranije učinili).

Staza će biti propisno označena. Za one koji vole ekstremniju vožnju adrenalina neće nedostajati. Učesnici trke će biti podijeljeni u tri kategorije:

1. Djeca (do 12. godina)

2. Juniori (12-15. godina, muška i ženska kategorija)

3. Elite (15+ godina, muška i ženska kategorija)

4. Rekreativci (za one koji žele neobavezno preći cijelu stazu)

Prijave učesnika će biti neposredno prije početka trke kod organizatora, zato vas molimo da dođete ranije. Takmičari mlađi od 18 godina dužni su da preuzmu formular o saglasnosti roditelja/ staratelja za njihovo učešće. Informacije gdje da preuzmu formular mogu dobiti na 065 753 896 (Igor). Takmičari stariji od 15 godina su dužni po preuzimanju startnog broja uplatiti kotizaciju za učešće u iznosu od 5 KM.

Pozivamo i sve zainteresovane za sponzorisanje događaja da se jave na telefone: 066 210610 (Slavenko) i 065 753896 (Igor), kako bi na vrijeme dobili mjesto na propagandnim materijalima.

Hercegovina press