U 2018. godini gradi se pet novih zgrada u Trebinju, a evo i gdje

18.12.2017.     Nekretnine

Trebinje će u 2018. godini biti pravo gradilište najavio je danas nakon izglasavanja budžeta za iduću godinu gradonačelnik Luka Petrović i apelovao na sugrađane da budu strpljivi jer će se radovi izvoditi na izgradnji novih ulica, vodovodne i kanalizacione mreže, a u samom centru grada niće i pet novih stambeno – poslovnih objekata.

„Uskoro počinje gradnja stambeno –  poslovnog kompeksa „Travunija“ na Glavnoj ulici i uređenje  srca grada sa novim  stambenim i zelenim površinama će značajno produžiti ali i osvježiti Ulicu Kralja Petra Prvog Oslobodioca“, rekao je Petrović.

Travuniju će graditi bilećka Herc gradnja.

U sklopu kompeksa bivše kasarne Luka Vukalović gradiće  se dvije stambene zgrade, a izvođač je trebinjska firma Leoplastik. Zgrade će se nalaziti na parceli između Binga i Autobuske stanice, a Grad Trebinje će u 2018. godini urediti puteve i prilaze ovim lokacijama.

Još jedna atraktivna lokacija u Policama, u Garibaldijevoj ulici gdje će u 2018. godini početi gradnja novog stambeno  – poslovnog objekta. Investitor je privatno lice.

Trebinje je i dalje po svemu sudeći jedan od najinteresantnijih gradova investitorima  i prodaja stanova ide odlično. U ovom gradu trenutno se gradi pet stambeno  – poslovnih objekata, a dva su fazi usljavanja.

Hercegovina press