JU Turistička organizacija Grada Trebinja danas je  u rad pustila novu, savremeno dizajniranu zvaničnu internet prezentaciju turističke ponude Trebinja  www.trebinjeturizam.com, koja je izrađena po modernim standardima.

„Internet promocija turističke ponude Trebinja jedan je od prioriteta sveukupne godišnje marketinške aktivnosti JU Turistička organizacija Grada Trebinja, te je u skladu sa tim višemjesečnim, sistematičnim terenskim radom na prikupljanju uspostavljena jedistvena baza podataka, čime je nova internet stranica znatno unapređena, dopunjena, obuhvaćena i kompletirana neophodnim informacijama za besplatnu promociju svih segmenata turističke ponude grada“, saopšteno je iz Tursitičke organizacije.

Stranica je napominju  izrađena sa namjerom što boljeg informisanja postojećih i potencijalnih zainteresovanih posjetilaca Trebinja, te pružanja potpunijih informacija, a koncipirana je na način da korisnicima omogući jednostavnije snalaženje i dostupnost bitnih informacija cjelokupne turističke ponude sa opširnijim opisima i navigacijama do samih lokacija turističkih atrakcija.

Svi nosioci turističke ponude, atrakcije i lokaliteti međusobno su uvezani i linkovani, tako da predstavljaju zaokruženu cjelinu složenu u zanimljivu turističku priču, koja će privući svakog posjetioca.

Na pomenutoj adresi svoje mjesto će pronaći vijesti, aktuelnosti i informacije iz oblasti turizma Trebinja, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona.

Stranica je  izrađena na tri platforme i dva jezika (srpski i engleski) i prilagođena svim vrstama desktop i notebook računara, tabletima, kao i mobilnim uređajima.

Hercegovina press