TREBINJE: Kvadrat u novogradnji i do 2.000 KM, skoro svi stanovi rasprodati

05.09.2017.     Nekretnine

Tri nove zgrade  u strogom centru Trebinja biće useljive u prvoj polovini iduće godine. Cijene stanova u ovim objektima u predgradnji  kreću se od 1.55o KM do 2.000  maraka.

Najskuplji je kavadrat u Bregovima (kod bazena). Radi se o prvoj ekološkoj zgradi u Trebinju koja će imati sopstvenu solarnu elektranu. Investitor je Eko  Elektro d.o.o. , a izvođač radova bilećka Herc gradnja. Projekat je radila trebinjska Kontura, a nadzor vrši Strajko inžinjering d.o.o.

Rok za završetak radova je 31. januar 2018. godine. Zgrada ima 16 stanova, ali je 11 već prodato. Na raspolaganju kupcima je još pet stambenih jedinica kvadrature od 35 pa naviše. Cijena 2.000 KM po kvadratu.

Zgrada će u prizemlju imati poslovni prostor od 180 kvadrata u kom će se nalaziti spa centar sa tuskim kupatilom, slanim sobama, teretanom….

Još jedna atraktivna lokacija – Obala Luke Vukalovića. Stanovi sa pogledom na Trebišnjicu. Cijena po kvadratu takođe 2.000 KM. Pogled na istok kupce će koštati 200 KM manje.  Odnosno kvadrat stana sa pogledom na naselje Ložiona po kvadratu iznosi 1.800 maraka.

Zgrada ima 17 stambenih jedinica, a slobodno je 8 stanova. Jednosobni su odavno prodati, iako su tek završeni samo  temelji. Planuli su i trosobni stanovi, pa su kupcima na raspolaganju dvosobne stamnbene jedinice kvadratura 68 m2 sa pogledom na rijeku, odnosno 58 sa pogledom na istok.

Investitor je Leo invest, izvođač radova Kota construction. Projekat je uradila trebinjska Kontura, a nadzor vrši Institut za građevinarstvo.

Rok za završetak radova je 18. jul 2018. godine

Još jedna atraktivna lokacija sa primamljivim cijenama

Herc gradnja pravi zgradu Stadion S – 35 na poligonu  kod Stadiona Police. Kvadrature prilagođene porodičnim potrebama – od jednosobnih (43 – 51 m2), dvosobnih (62 – 67 m2), pa do stanova od 100 i više kvadrata sa velikim panoramskim terasama na poslednjem spratu za sve koji đžele luksuz i prostranstvo.  Zgrada će imati 35 stanova. Spratnost P+ 4+ PE. Prilikom projektovanja zadovoljeni su  najviši standardi kvaliteta  kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije.

FOTO: Stambeno -poslovni kompleks „Stadion S35“

Cijene u predgradnji  1.550 maraka po kvadratu.

Investitor je Herc invest, a nadzor vrši Milan Samardžić.

Rok za završetak radova je 15. februar 2018. godine, a predaja stanova kupcima  mjesec dana kasnije.

Hercegovina press

 

 

error: Zabranjeno je kopiranje!