Tragičan kraj potrage u Crnoj Gori: Bujica odnijela automobil, ronioci IZVUKLI 3 TIJELA

20.11.2022.     Vijesti

Tijela tri osobe izvučena su iz rijeke u mjestu Rogami, nakon što se jutros oko 7 časova dogodila teška saobraćajna nesreća kada je automobil „golf 3“ prelazio preko mosta, te zbog bujice završio u rijeci.


Ronioci su ubrzo izvukli tijelo djevojke, dok su za dvojicom muškaraca tragali.

– Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mjesta u mjesto Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim osobama koji su nakon saobraćajne nesreće automobilom sletjeli u rijeku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tijela. Tijela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje – rekao je Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.
Podsjetimo, dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj rijeci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je rijeka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u rijeci.

Prema riječima mještana, ovaj most nije za saobraćaju kada je vodostaj rijeke veliki.

Srpskainfo

error: Zabranjeno je kopiranje!