Teške tjelesne povrede i krađa u Gacku

14.09.2022.     Vijesti

Na području Policijske uprave Trebinje, 13.09.2022. godine nije bilo evidentiranih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.


Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanju osnova sumnje da su dva maloljetna lica počinila krivično djelu „Кrađa“.
Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanju osnova sumnje da je lice inicijala P.P. počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.D. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala A.M. počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

error: Zabranjeno je kopiranje!