Swisslion traži radnike za luksuzni hotel u Gradu sunca

14.12.2017.     Vijesti

Za potrebe novog, modernog hotela visoke kategorije u Trebinju, kompanija Swisslion d.o.o. raspisuje konkurs za prijem kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom.

U želji da postanemo lider u ovom dijelu Republike Srpske, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima i budu ambasadori i reprezenti naše kompanije.

Pozicije za koje je otvoren konkurs su sljedeće:

1. Menadžer restorana

2. Konobar

3. Šanker

4. Glavni kuvar

5. Kuvar

6. Pomoćni radnik u kuhinji

7. Glavna sobarica

8. Radnik vešeraja

9. Kućni majstor

Za pozicije 1 ,2, i 3 se traži sposobnost komunikacije na engleskom jeziku, sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.

Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.

Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: kabinet.gd@swisslion-trebinje.com sa obaveznom naznakom: Oglas za hotel u Trebinju – (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas).

Prijava na oglas treba da sadrži:

1. Propratno pismo,

2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,

3. Kopiju stečene diplome,

4. Svu prateću dokumentaciju kojom se mogu dokazati podaci navedeni u biografiji, ukoliko takva dokumentacija postoji (kopije: pisma preporuke, radne knjižice, potvrde o poznavanju stranih jezika i rada na računaru, potvrde o edukacijama, obukama i sl.),

5. Kopija lične karte.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.

Rok za dostavljenje prijava je 15.1.2018. godine.

Zadržavamo pravo da ne izvršimo izbor po ovom oglasu.

Sponzorisana vijest