Stanovnici Banjevaca u Trebinju oslobodjeni neprijatnih mirisa

25.02.2017.     Vijesti

Stanovnici prigradskog naselja Banjevci ovih dana „lakše dišu“, jer je očišćena divlja deponija koja se nalazila u blizini kuća i odakle se već duže vrijeme širio neprijatan miris.

Trebinje, deponija
Načelnik Odjeljenja za stambeno komunalne djelatnosti Janja Ćapin potvrdila je za Hercegovina press.com  da će ovaj prostor biti u narednom periodu ograđen, te će na toj lokaciji biti na snazi zabrana odlaganja građevinskog i bilo kog drugog otpada, o čemu će biti izdato i zvanično saopštenje.
Predstavnici ovog i Odjeljenja za prostorno uređenje grada Trebinja su reagovali odmah nakon što su mještani naselja Banjevci uputili apel komunalnoj policiji Trebinja, te angažovali ljudstvo i mehanizaciju koji su očistili i poravnali teren.
Deponija je ranije određena kao privremeno odlaganje građevinskog materijala, ali je vremenom to postalo mjesto za odlaganje smeća i pružalo je vrlo ružnu sliku i prilikom sahrana, jer se nalazi u blizini groblja.
Ćapinova,od stupajući na mjesto načelnika Odjeljenja za stambeno komunalne djelatnosti, redovno obilazi grad kako bi sagledala situaciju na terenu, te poziva građane da se jave ukoliko uoče bilo kakve probleme čije rješavanje je u nadležnosti ovog odjeljenja.

Trebinje, deponija
Hercegovina press