Sramno! Brojni Trebinjci bez interneta i telefona 10 dana

11.01.2021.     Vijesti

Već 10 dana veliki broj naših sugrađana iz naselja Police, Hrupjela, Zasad, Gomiljani i Dražin Do nema internet niti im radi fiksna telefonija, a kvarove su prijavljivali u više navrata.

U Policama i Hrupjelima korisnici Elta kabela ostali su bez usluga 2. januara nakon grmljavinskog nevremena, a njihove molbe da operateri dođu i poprave kvarove  nisu ispoštovane.

Ni sa Mtel – om nije bolja situacija. Dragana Prtilo iz Gomiljana javno se požalila na usluge ovog operatera kada joj nakon više poziva ni nakon pet dana nije došao niko da popravi televizor koji je oštećen u  grmljavinskom nevremenu. Napomenula je zato ažurnost Mtel- a kada je u pitanju naplata računa i cijena usluga.

Korisnici Elta kabela još su gore prošli. Oni su uglavnom i bez interneta i telefona i televizije.

„Ovo je sramota šta se radi. To vam je kada nema konkurencije, kada jedna firma, poput M:tela pokupuje sve ostale firme i onda smo mi korisnici htjeli ne htjeli moramo da korismo ovu katastrofu od usluga“, poručuje jedan stanovnik Hrupjela.

Ističe da je njegov komšija išao do Elte, koju je inače kupio m:tel, ali da su mu rekli da oni ne mogu ništa da učine.

„Meni je internet preko m:tela. Prijavio sam kvar ima deset dana dana, još nije otklonjen“, navodi drugi korisnik.

I sami smo pokušali nekoliko puta pozvati ove operatere radi prijave kvara ali nikakve konkretne odgovore nismo dobili, osim da je u grmljavinskom nevremenu bilo dosta ispada i štete. Pa, kad ko dođe na red.
Vidjećemo hoće li računi zakasniti dan, ili kako će fakturisati usluge koje su uskratili građanima!

Hercegovina press

 

error: Zabranjeno je kopiranje!