Specijalci na Trgu Krajine – uhapšeni brojni političari

25.12.2018.     Vijesti
Na Trgu Krajine je sve veći broj specijalaca i pripadnika Јedinice za podršku Policijske uprave Banjaluka nakon što su građani počeli da se okupljaju zbog privođenja Davora Dragičevića. Samo nekoliko trenutaka kasnije privedena je Davidova majka Suzana Radanović, saznaje portal Srpskainfo.
Trg Krajine - Foto: RTRSFoto: RTRS

Priveden je i Njegoš Tomić, iz tzv. Trećeg bloka i nekadašanji štrajkač iz parka “Mladen Stojanović”, kao i Željko Dabić, Ozren Perduv i Sofija Grmuša.

Kako saznajemo priveden je i Adam Šukalo, član PDP-a i bivši poslanik u Narodnoj skupštini Srpske, nakon što je dobacivao policiji ispred PU Banjaluka.

U centru Banjaluke je parkiran Davorov automobil, a dio Trga obilježen je žutim trakama.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka jutros su priveli Davora Dragičevića, nakon što je juče odbio poziv za saslušanje zbog ugrožavanje bezbjednosti ministra policije Srpske Dragana Lukača i visokih funkcionera MUP-a.

Davora Dragičevića iako je kako nezvanično saznajemo pokušao da bježi autom od policije kroz centar grada, policija je u pratnji tri policijska automobila dovezla u Policijsku upravu Banjaluka.

Srpska info