Šipovac presjekao vodovodne cijevi na rekonstruisanom opštinskom objektu- oštra reakcija Snsd-a

01.06.2018.     Vijesti

Iz nevesinjskog SNSD-a uputili su danas čitav niz optužbi na predsjednika kluba odbornika SDS-a u lokalnom parlamentu Anta Šipovca, koji je, kako kažu zarad ličnih interesa i nekoliko stotina maraka presjekao vodovodne cijevi na tek rekonstruisanom gradskom objektu, a sve kako bi u svojoj privatnoj kući zadržao poštu koja mu mjesecima plaća kiriju, a koja treba da preseli u obnovljeni opštinski objekat u Odžaku.

Prvo je, kažu za vrijeme mandata Sds-a ciljno  uništavano javno dobro, kada je zgrada  mjesne zajednice potpuno devastirana, a potom je institucije preselio u svoju kuću i naplaćivao im kiriju. Sad je otišao i korak dalje. Odlučio je da se obračuna sa sistemom, na svoj vandalski način.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CJELOSTI:

Nije bilo dovoljno Antu Šipovcu šefu odbornika SDS – a i nekadašnjem  predsjedniku ove partije u Nevesinju što je potpuno svjesno dozvolio da se  zapusti i devastira opštinski objekat u najvećoj mjesnoj zajednici Odžak, i što je besramno naplaćivao  kiriju pošti koja je usljed neuslovnosti iz opštinskih prostorija  prešla baš u Antovu kuću u komšiluku, nego se drznuo da zarad uskih ličnih interesa oskrnavi javnu imovinu.

Šipovac očito ne podnosi rad i red, pa tako nije mogao podinijeti ni  trud nove nevesinjske administracije koja je rekonstruisala zgradu mjesene zajednice Odžak i privela je namjeni. Najviše ga je izgleda zaboljelo to što bi mogao ostatikratak”  nekoliko stotina maraka kirije od pošte, pa je vandalski iskopao priključak z vodu na obnovljenoj zgradi.

Da li je to, šefe odborničkog kluba SDS – a, borba za bolje i ljepše  Nevesinje? Da li je to djelovanje u korsit zajednice? Da li je  to primjer  za našu djecu  i omladinu?

Šipovac je ovim vandalskim činom dokazao da se i u svojoj kući i u mjesnoj zajednici i u lokalnom parlamentu zalaže samo zajednosvoj lični interes, i da je zarad  istog spreman na sve.

To što je presjecanjem cijevi mještanima napravio veću štetu, od kirije koju prima njega nije briga.

SDSD mu poručuje da ih neće spriječiti da nastave sa obnovom ne samo ove zgrade, već brojnih objakata, sa dobrim idejama i realizacijom projekata.

Mi smo četiri godine bili konstruktivna opozicija. Nijednim svojim potezom nismo željeli da ugorizmo dobre ideje i projekte SDS – a, ali njih na žalost nije bilo jer sukolo vodiliŠipovac i slični  njemu, a  njihova je deviza jasna.

Poručujemo Vam da je Vaše vrijeme prošlo. Stigli su ljudi sa idejama, spremni da rade i da grade. Porčujemo Vam i da ćete odsada za svaki vandalski čin odgovarati, kako građanima Nevesinja  tako i nadležnim institucijama, stoji u saopštenju OO SNSD-a Nevesinje.

Hercegovina press