„Seks i grad“ se vraća na male ekrane ali bez Samante

14.01.2021.     Vijesti

Fanovi su oduševljeni ponovnim okupljanjem, iako se reunioni ovog tipa i nakon velike pauze češće pokažu promašajima nego li dobrim idejama. HBO-ova hit serija snimaće se na proljeće, ali ne u punom sastavu.

O sudbini serije ‘Seks i grad’, odnosno njenim potencijalnim nastavcima, dugo se nagađalo, a fanove ove HBO-ove hit serije  razveselila je upravo potvrđena službena vijest kako 10 novih epizoda izlazi na streaming platformi HBO Max.

Sarah Jessica Parker objavila je na društvenim mrežama kako se vraća liku Carrie Bradshaw, a isto su učinile glumice Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte) te producentska kuća. Fanovi su oduševljeni ponovnim okupljanjem, iako se reunioni ovog tipa i nakon velike pauze češće pokažu promašajima nego li dobrim idejama.
HBO Max objavio je kako će fanovi u novim epizodama moći pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte, a njihove avanture u pedesetima bit će, tvrde, još izazovnije nego li one u tridesetima.

Snimanje u New Yorku trebalo bi započeti već ovog proljeća, ali s jednom velikom razlikom. Očekivano, neće biti Kim Cattrall (Samantha). Glumica je još prije nekoliko godina rekla  kako nema namjeru učestvovati  ni u kakvim novim okupljanjima. Vjeruje se kako je razlog tome, više od neuspjeha naknadnih filmova, njezin loš odnos s Parker i produkcijskom kućom.

Agrncije

error: Zabranjeno je kopiranje!