Raspisan tender za izgradnju Palate pravde u Trebinju

12.09.2017.     Tenderi

Delegacija Evropske komisije raspisala je tender za izgradnju Palate pravde u Trebinju, a radovi bi  trebalo da počnu krajem ove godine.

Novac je obezbijeđen iz IPA fondova EU u okviru projekta Unapređenje efikasnosti pravosuđa.

U zajedničkoj zgradi koja će se nalaziti na mjestu sadašnjeg Vatrogasnog doma i  prostirati na 2.200 metara kvadratnih nalaziće se sve pravosudne institucije osim Okružnog privrednog suda.

Zajednički objekat omogućiće brži i efikasniji rad trebinjskog pravosuđa…

Delegacija Evropske komisije je prije dva dana obišla lokaciju i dala dodatna pojašnjenja zainteresovanim izvođačima radova od kojih će se tražiti da dokažu da su tehnički osposobljeni da izgrade ovakav projekt u zadatim rokovima.

CD sa crtežima se može preuzeti besplatno na sljedećoj adresi: Delegacija Evropske Unije u Bosni i Hercegovini; Odjel za ugovore, finansije i reviziju – nabavka; Skenderija 3a, 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina; U slučaju da ponuđač nije u mogućnosti da preuzme CD iz zgrade EU Delegacije u BiH, CD se može poslati brzom poštom na adresu zainteresovane firme o njenom trošku.
Ponude moraju biti dostavljene uz korištenje standardnih formulara navedenih u tenderskoj dokumentaciji, čiji se format i instrukcije moraju strogo poštovati.
Krajnji rok za predaju tendera je 09 oktobar 2017, 12:00 sati, Centralno Evropsko vrijeme, na gore navedenu adresu.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!