Prijavite se na 6. Međunarodni forum o saradnji – Na Zlatiboru 7. i 8. oktobra skup privrednika regiona

27.09.2021.     Privreda
Razvojna agencija Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije pozivaju vas na 6. Međunarodni forum o saradnjikoji će biti održan u hibridnom formatu : onlajn putem B2B platforme (6th-international-cooperation-forum-zlatibor.b2match.io) i uživo u hotelu Palisad na Zlatiboru 7. i 8. oktobra 2021. godine.
Zbog pandemije sastanci uživo biće ograničeni za određeni broj lјudi.
Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalјa regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi s cilјem razmjene iskustva, promovisanja njihovih proizvoda i usluga, kao i uspostavlјanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.
Centralni događaj Foruma biće Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju pod okrilјem Evropske mreže preduzetništva. Učešće na ovim poslovnim susretima je besplatno.
Sektori koji će biti zastuplјeni su:
– Polјoprivreda
– Metaloprerađivačka industrija
– Drvna i građevinska industrija
– Tekstil
– Auto-industrija
– Informacione tehnologije
– Industrija plastike i plastičnih proizvoda
– Turizam
Učešće na Forumu je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 6. oktobar 2021. godine putem linka: 6th-international-cooperation-forum-zlatibor.b2match.io
Kontakt osobe u Razvojnoj agenciji Republike Srpske su:
Dejan Šešlija, tel: +387 66 714 313, imejl: dejan.seslija@rars-msp.org
Sanja Radulović, tel.: 051/222-157, imejl: sanja.radulovic@rars–msp.org

error: Zabranjeno je kopiranje!