Poziv građanima da se okupe i pozdrave predsjednike Srbije i Srpske

10.04.2018.     Vijesti

Predsjednici  Srbije Aleksandar Vučić i Srpske Miliorad Dodik i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović obratiće se građanima Trebinja u 16 časova na Trgu slobode,  najavljeno je iz gradske uprave.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović uputio je poziv građanima Trebinja ali i cijele istočne Hercegovine da se okupe u velikom broju danas na Trgu slobode i pozdrave predsjednika RS i Srbije.

„Ovo je veoma važan dan za Hercegovinu i ovaj veliki skup je prilika da pokažemo da je našem narodu dosadila podijeljenost i ostrašćenost, prilika je da pokažemo da nam treba mir i jedinstvo“, rekao je gradonačelnik Trebinja.

Petrović naglašava da je komunikacija između predsjednika Srbije i RS odlična i na zdravim osnovama.

„To nije nikakvo politikanstvo, već veza RS i Srbije koja nam je trebala. Takva veza nam daje nadu da ćemo opstati na ovim prostorima“, navodi gradonačelnik Trebinja i dodaje da je današnji skup na Trgu slobode prilika da kažemo i jedno veliko hvala za sve ono što RS i Srbija čine za naš grad, jer ovi projekti nisu samo projekti Trebinja nego projekti Hercegovine i cijele RS“, kazao je Petrović za Radio Trebinje.

Hercegovina press