Pojavile se prve slike i video novog Samsung Galaxy S8

28.02.2017.     IT

Secijalno za čitaoce poslovnog portala Hercegovinapress.com donosimo prve fotografije i vidao koja potvrđuju glasine o novom Samsung Galaxy S8 telefonu.

Naime,Samsung bi konačno 29. Marta u Lincoln Centre u New York-u,trebao predstaviti dva modela svoje uzdanice – Galaxy S8 Edge i Galaxy S8 Edge+,oba sa zakrivljenim ekranima i nevjerovatnim „virtuelnim“ Home dugmetom.Veličina ekrana će biti,kako saznajemo 5,5“  i 6,2“ za model Edge Plus.Novi Galaxy Edge cde imati i 3d skener lica,koji će biti dovoljan za otključavanje telefona.

Rezolucija ekrana biti će nevjerovatnih 4K pixela po inču.Tu je i čuvena „Dual Lens“ kamera koja bi mogla ići i do 30 megapiksela,sa optičkom stabilizacijom slike.

Telefon će pokretati snažni novi Qualcomm Snapdragon 835 chip,odnosno Exynox 9 za određene modele.Telefoni će imati I nevjerovatnih 6gb ram memorije,kao i  internu memoriju 64gb,koja je proširiva preko micro SD karice do 256 Gb.Kako saznajemo,novi Galaxy S8 modeli,imaće provjereno jaku bateriju od 3500 mah,koja će obezbjeđivati dugotrajan rad bez punjača.Tu je naravno I bežično punjenje koje smo imali priliku da vidimo kod modela S7 I S7 Edge.

U produžetku pogledajte ekskluzivni video koji predstavlja prvi dodir ovih smartfona :

Hercegovina press

 

error: Zabranjeno je kopiranje!