Počela rekonstrukcija igrališta u Gorici i Hrupjelima

11.06.2019.     Vijesti

Radovi na uređenju stadiona kod Osnovne škole „Sveti Vasilije Ostroški“ i stadiona kod mjesne zajednice Hrupjela u Trebinju počeli su danas, a u okviru njih biće postavljena zaštitna ograda, novi koševi i golovi, te obilježen teren, saopšteno je iz Gradske uprave Trebinje.
Radovi su dio aktivnosti projekta za suzbijanje nasilja i devijantnih ponašanja kod navijača koji sprovode Centar za socijalni rad Trebinje i trebinjski forum mladih, uz finansijsku podršku Međunarodne organizacija za migracije /IOM/.

Izvođač radova je preduzeće „Radnik“ iz Trebinja, a kako su saopštili iz Centra za socijalni rad, pomoć u izvođenju radova će na volonterskoj osnovi pružiti i navijači „Crvene zvezde“ i „Partizana“ iz Trebinja, kako bi promovisali kulturu korektnog sportskog ponašanja i navijanja bez nasilja.

U okviru istog projekta, planirane su i dvije radionice čiji će predavači biti čelnici poznatih klubova. Radionice imaju za cilj da okupe navijače u jedinstvenom nastojanju-da navijaju fer i korektno.

Srna