Počela prodaja stanova u objektu 2 SPK „Centar 2“

05.07.2021.     Nekretnine

U stambeno poslovnom kompleksu SPK “CENTAR 2” sa više objekata počela je izgradnja novog – drugog objekta sa 78 stanova. Stanovi su različitih struktura: garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni.

Objekat je smješten u urbanom dijelu Trebinja. Sastoji se od 78 stambenih jedinica. Podijeljen je u dvije lamele. Projektovana spratnost objekta je G+P+5+PE.

Na objektu su zadovoljeni najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Svi spoljni otvori su od PVC bravarije, petokomornih profila sa termoprekidom. Fasada se radi sa termoizolacijom debljine 8 cm. Završni sloj je silikonsko-silikatne osnove. Zidovi i podovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, ostave i terase se oblažu prvoklasnom porculanskom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen je troslojni hrastov parket velikog formata. Sanitarni uređaji i oprema u kupatilima su od vrhunskih svjetskih proizvođača.

Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom koji ide od garaža do povučene etaže, na vrhu objekta.

Za više informacija posjetite Finest Trebinje.

Promo

error: Zabranjeno je kopiranje!