Petrović: Više od 1000 aktivista Snsd-a spremno za izbore

30.12.2017.     Vijesti

Generalni sekretar SNSD–a Luka Petrović poručio je danas da aktivizam i jedinstvo SNSD–a i koalicionih partnera garantuju sigurnu pobjedu na opštim izborima naredne godine na svim nivoima vlasti.

Petrović je istakao da očekuje više od 70 odsto podrške građana za Narodnu skupštinu Republike Srpske i ubjedljivu pobjedu kandidata ove partije za člana Predsjedništva BiH i za predsjednika Republike Srpske, što će omogućiti da se nastavi sa politikom koja obezbjeđuje sigurnost Srpskoj i njenim građanima.

„Na taj način omogućavamo da Republika Srpska u periodu od 2018. do 2022. godine definiše konačno svoj status da je nedodirljiva, samopostojana i da sve što je dato za nju u ratu i u miru garantuje njenu sigurnu budućnost“, istakao je Petrović, koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

Govoreći na novogodišnjem prijemu za članove Gradskog odbora SNSD-a i koalicionih partnera, Petrović je podsjetio da je ova politička partija u 2017. godini osvježila svoje strukture i izvršila kompletne unutarstranačke izbore, što garantuje da će ostvariti mnogo bolje rezultate u sljedećoj godini.

„Mi imamo više od 1.000 aktivista spremnih za naredne izbore koji će raditi na terenu. Stavili smo Gradski odbor na zdrave noge, ljudi koji vode republičke institucije apsolutno su na usluzi svim građanima“, rekao je Petrović.

On je dodao da Gradski odbor broji 45 članova, napominjući da su u ovoj godini izabrani i članovi svih 38 mjesnih odbora, od kojih svaki ima po devetero ljudi.

„Mislim da je to najjača struktura koja u sebi ima i aktive mladih, penzionera i žena“, rekao je Petrović.

Izvor:Srna