PETROVIĆ: Stidiš li se Vukane, srpski razjedinitelju?

03.07.2024.     Vijesti

Potpredsjednik SNSD-a Luka Petrović istakao je da Nebojša Vukanović istinski srpski razjedinitelj, što je potvrdio ko zna koliko puta u svojoj bijednoj političkoj karijeri, i kao takav ostaće obilježen i upamćen sramo kao vječna sramota za Hercegovinu i hrabri hercegovački narod.

„Očigledno je da je Vukanović identifikovan kao ‘korisni idiot’ od stranaca,  bošnjačkih političara i medija, što je pokazao i juče svojim sramnim istupima u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, naglasio je Petrović u izjavi za Srnu.

On je rekao da je Vukanović po ko zna koji put izdao srpstvo, Hercegovinu i Republiku Srpsku za šaku dolara.
“To je sramota koju Hercegovina i njen narod nikada ne mogu i neće zaboraviti. Hercegovci su poznati kao velike patriote i danas mogu samo da osjećaju gorčinu i da se stide što imaju takvog predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske kao što je Vukanović, koji je svim srbomrscima od koristi, a u finansijskom smislu  sebi najviše, jer je prodao i srpstvo i dušu đavolu, kolonijalistima srpskog naroda i rušiteljima Republike Srpske”, istakao je Petrović.

Dodavši da Vukanović nije od koristi ni od pomoći nikome od srpskog naroda, jer je rušitelj svega dobrog i vrijednog, Petrović je upitao Vuukanovića kako će sutra kao najveći izdajnik i prodana duša, kome su lični interesi iznad patriotskih i nacionalnih, proći ulicama Trebinja.

“Da li će te biti sramota pogledati  u lica roditelja poginulih srpskih boraca, majki u crnim maramama, sestara, braće, djece!? Кako ćeš proći pored vojničkog groblja gdje su sahranjeni najhrabriji među nama!? Кako ćeš razjedinitelju živjeti sa spoznajom da si najveći razjedinitelj srpskog naroda i da nisi glasao za svesrpsku deklaraciju!?”, upitao je Petrović

error: Zabranjeno je kopiranje!