Paketići za socijalno ugrožene mališane

12.01.2018.     Vijesti

Aktiv mladih Demokratskog narodnog saveza iz Trebinja darovali su 40 poklon paketića socijalno ugroženoj djeci Trebinja povodom nastupajuće Pravoslavne nove godine, ali i proteklog Božića.

Predsjednik Akriva mladih DNS-a Trebinje Bojan Šapurić kaže da je ovo treća godina zaredom da podmladak njihove stranke dijeli paketiće trebinjskim mališanima lošijeg materijalnog statusa, prema spiskovima Centra za socijalni rad Trebinje.

“Ovo je samo nastavak aktivnosti mladih DNS-a Trebinje, jer smo u prošloj godini, između ostalog, posjećivali sa prigodinim poklonima i socijalno ugrožene porodice, uređivali obale rijeke Trebišnjici, uređivali kupalište Jazina, darivali krv, a upriličili smo i niz humanitarnih akcija za pomoć u liječenju naših sugrađana, poput akcije za mladog Trebinjca Danijela Pudara Džaju”, podsjetio je Šapurić.

On kaže da je planom rada usvojeno još više sličnih humanitarnih aktivnosti mladih DNS-a koji žele da što više i snažnije daju doprinos humanitarnom radu i volonterizmu u Trebinju…

Hercegovina press