Otvorene prijave za Izbor najuspješnijih u privredi RS u 2019.

08.02.2020.     Privreda
Privredna komora Republike Srpske (PK RS) i ove godine organizuje manifestaciju „Izbor najuspješnijih u privredi RS“ u cilju afirmacije i promocije uspješnih privrednih društava i privrednika Republike Srpske. Pomenuta manifestacija se održava petnaesti put.
– Kroz protekle godine, ova manifestacija Privredne komore, zadržala je kvalitet i svoj osnovni cilj da promoviše privredne subjekte koji su u prethodnoj godini ostvarili značajne rezultate u svom poslovanju, i time doprinijeli razvoju privrede u zemlji i regionu – ističu u PK RS.
Na osnovu kriterija utvrđenih odlukom Upravnog odbora PK RS, te na osnovu podataka prikupljenih od strane privrednih društava i onih dobijenih od APIF –a, stručna komisija PK RS izvršiće bodovanje i rangiranje onih, koji su u 2019. godini ostvarili zapažene poslovne rezultate.
Popunjenu prijavu je potrebno dostaviti mailom na adrese: gordanas@komorars.ba, jelenat@komorars.ba, faksom na broj 051 215 565 ili poštom na adresu Đure Daničića 1/II, 78 000 Banja Luka.
– Ukoliko smatrate da bi se neki od vaših proizvoda ili proizvodnih linija mogao nominovati u kategoriji za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda potrebno je popuniti upitnik i dostaviti mailom na adresu: zeljkaj@komorars.ba. Takođe, osim prijave i upitnika potrebno je dostaviti i dodatnu dokumentaciju, a u svrhu što kvalitetnije obrade svakog privrednog društva i to najkasnije do 6. marta 2020. – navedeno je na veb stranici PK RS.
ekapija.bih