Opljačkao kolegu iz kancelarije

17.04.2018.     Vijesti

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 16.04.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.


Policijskoj stanici Trebinje prijavljena je krađa određene količine novca iz jednog pravnog lica. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela „Teška krađa“.
Policijska stanica Gacko je rasvjetlila krivično djelo „Krađa“ koje je prijavljeno 11.04.2018. godine. Naime, policijski službenici su utvrdili da je osumnjičeno lice inicijala S.Č. koristilo odsustvo oštećenog, na način da je uzelo ključeve od putničkog automobila, otuđilo novac i vratilo ključeve na prvobitno mjesto.

Nezvanično S.Č. je kolegi iz kancelarije „uzeo“ ključeve od auta koji su stajali na stolu dok je on bio odsutan, izašao otključao automobil, ukrao 30 KM, zaključao i vratio ključeve na isto mjesto. Zaposleni su u jednoj privatnoj gatačkoj firmi.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.P. počinilo krivično djelo „Proganjanje“.

Hercegovina press