OGLASILA SE PORODICA DJEČAKA UBICE Ovo su prve reči njegovih roditelja od masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“

26.05.2023.     Vijesti

Porodica dječaka  ubice iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ prvi put nakon masakra se oglasila preko advokatske kancelarije.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za Draganom koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Večno u tuzi“

U potpisu je porodica dečaka ubice.

Podsetimo, majka dečaka ubice, saslušana je juče u Policijskoj upravi Beograd gde je morala da odgovori na 10 pitanja koje su joj postavili policijski službenici. Ona je saslušana kako bi se utvrdilo da li je bilo zapuštanja ili zlostavljanja dečaka, a u narednim danima ona će biti saslušana i u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je po službenoj dužnosti formiralo predmet u vezi sa događajem u OŠ „Vladislav Ribnikar“ od 3. maja. 2023. godine, kada je dečak (13) lišio života deset osoba i ranio još četvoro, od kojih je jedno preminulo, a kako bi se utvrdilo da li se u radnjama M. K. – majke maloletnog dečaka ubice stiču elementi krivičnog dela – zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Blic

error: Zabranjeno je kopiranje!