Održana centralna tribina NPS – Bićemo najveće iznenađenje u Hercegovini

17.09.2022.     Vijesti

Predsjednik Narodne partije Srpske /NPS/ Darko Banjac rekao je večeras u Trebinju da je politika ove partije – politika mira i razgovora, a da je cilj koalicije NPS – Pokret Uspješna Srpska – Prva SDS osvajanje dovoljnog broja mandata za formiranje kluba poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Banjac je rekao novinarima u Trebinju da NPS na predstojećim opštim izborima može ostvariti direktan mandat i da će u Izbornoj jedinici devet biti najveće iznenađenje.

„Cilj naše koalicije je osvajanje četiri poslanička mandata u Narodnoj skupštini, a obilazeći opštine i gradove u Srpskoj možemo slobodno reći da ćemo ostvarit taj cilj“, rekao je Banjac, koji je i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan.

On je istakao da Hercegovina ima ogroman hidro i energo potencijal i da će NPS insistirati na tome da se završe projekti putne infrastrukture.

Nps trebinje centralna tribina1.jpg

Predsjednik Gradskog odbora NPS-a u Trebinju i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Jovica Vlatković rekao je novinarima da će, ukoliko postane narodni poslanik, raditi na promociji kulture i nauke.

On je istakao da će se zalagati u narednom periodu za razvoj lokalne zajednica kroz energetski sektor.

Sekretar Prve SDS i kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Rajko Papović rekao je novinarima da je osnovni zadatak ove koalicije očuvanje i jačanje Srpske i njena stabilnost u okviru Dejtonskog sporazuma, te jačanje veza sa Srbijom.

On je najavio da će se u Hercegovini zalagati za razvoj privrede i infrastrukturnih projekata.

Večerašnjoj tribini u Trebinju prisustvovao je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Luka Petrović.

Srna

error: Zabranjeno je kopiranje!