Obrnula skoro milion pregleda, PRVA U TRENDINGU: Konstrakta troduplo jača od konkurencije, poznato pod kojim brojem nastupa u finalu

13.05.2022.     Vijesti

Konstrakta je sinoć Srbiji obezbjedila prolazak u finale „Evrovizije“, a mnogi širom svijeta su oduševljeni talentovanom umjeticom i onim što je pokazala u Torinu.


Tako je Konstrakta za samo par sati uspjela da skupi blizu milion pregleda na YouTube platformi i da izbije na prvo mjesto Trending liste.
To znači da je Konstraktin nastup od sinoć, u drugoj polufinalnoj večeri, bio ubjedljivo najgledaniji od svih ostalih takmičara. Poređenja radi, sljedeći nastup po pregledima, delegacije Poljske, ima tek 270.000 pregleda.

Inače, nakon druge polufinalne večeri na Pjesmi Evrovizije u Torinu odlučen je redoslijed nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pjevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu “In corpore sano” izvesti pretposljednja.

error: Zabranjeno je kopiranje!