Novo u Cerovcu: Priprema za polazak u školu!

22.02.2021.     Vijesti

U Obrazovnom centru „Cerovac“ u toku je upis u pripremni program za predškolce. U sklopu programa djeca će u prijatnoj atmosferi, uz kvalitetne i stručne profesore, naučiti sve ono što im je potrebno kako bi se pripremili i odlično snašli u školskim obavezama i zadacima, koji su pred njima.Akcenat je na učenju slova, brojeva, sabiranju i oduzimanju.

Priprema djece će se odvijati  kroz igru i druge aktivnosti koje kod djce razvijaju one osnovne sposobnosti od kojih zavisi čitanje, pisanje i računanje. Djeca će vežbati mišiće prstiju i ruku samostalnim pisanjem i slobodnim crtanjem. Učenje i vježbanje računanja odvijaće se kroz igru, a ne suvoparno, mehaničkim pamćenjem brojeva. Drugim rječima, u našoj pripremnoj nastavi sve će se raditi kroz igru, nikako usiljeno.

Naši profesori će razgovarati sa djecom o školi  u realnom kontekstu, kao mjestu gde će oni učiti i upoznati mnogo novih drugova i gde će doživjeti lijepa iskustva. Djeca će se upoznati i sa školskim obavezama, koje ne moraju uvijek da im se dopadaju.

Grupe su do osam učenika, a nastava se odvija svaki dan u trajanju od po 60 minuta, Nastavu izvodi diplomirani profesor razredne nastave. Za male đake naši profesori razredne nastave sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa predškolcima i završenom Montesori obukom i NTC obukom, pripremli radne sveske za ovaj program.

 

Informacije svaki radni dan na telefon 059/223-502 od 08 do 15 časova.

Sponzorisani članak

error: Zabranjeno je kopiranje!