Nova prilika za usavršavanje u Calculus training centru

22.02.2019.     IT

Calculus Training Center ponovo pruža jedinstvenu priliku za usavršavanje. Svi zainteresovani mogu do 6.marta da se prijave na kurs “20411 Administracija Windows Server 2012”. To je jedan u nizu sertifikovanih kurseva vodećeg svjetskog proizvođača računarskih programa, kompanije Microsoft.

Calculus Training Center osnovala je još prije tri godine u Banjaluci kompanija Prointer ITSS. Pruža edukaciju za profesionalce i sve one koji žele da uz vanškolsko IT profesionalno usavršavanje steknu korisna i stručna, a svjetski priznata znanja.

Na osnovu Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između Prointera i Paevropskog univerziteta Apeiron, kursevi se održavaju u prostorijama tog univerziteta.

Više o MCSA sertifikaciji i cijeni kursa koji počinje 11.marta navedeno je na sajtu http://calculus.ba/kursevi/administriranje-windows-servera-2012/. Studenti Apeirona kurs mogu da pohađaju po cijeni od 300 KM + PDV, dok studente drugih univerziteta plaćaju 350 KM + PDV. Polaznicima je obezbijeđena zvanična Microsoft literatura.

Obrazovanjem u Calkulus Traninig centru stiče se MCP (Microsoft Certified Professional) sertifikat iz oblasti sistem administracije.  Microsoft sertifikati su prepoznati širom svijeta pa nije ni čudo što trenutno u Bosni i Hercegovini nema nezaposlenih kadrova iz te oblasti. Da bi se stekao MCSA sertifikat potrebno je položiti tri ispita navedena na sajtu calculus.ba. Moguće je polaganje ispita nezavisno jedan od drugog, a već polaganjem samo jednog ispita postajete MCP.

Testiranje se obavlja u test centru Univerziteta Apeiron nakon odslušane nastave ili kada polaznik bude spreman. Univerzitet je sertifikovani Pearson VUE i Certiport test centar.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!