Ne propustite – Design District, sajm namještaja i opreme za uređenje hotelskih enterijera u Dubrovniku

14.11.2019.     Nekretnine

Sajam namještaja i opreme za uređenje turističkih objekata: vila, hotela, apartmana, Design District, po prvi put se,  ove godine održava u Dubrovniku od 21. do 23. novembra. Radi se o  međunarodnoj manifestaciji  koja postaje mjesto poslovnih susreta  proizvođača, trgovaca i zastupnika, arhitekata, dizajnera interijera, hotelijera i turističkih radnika.

Glavna ideja je da se posjetiocu pruži usluga ključ u ruke – od projektovanja  do kompletno opremljenog objekta – osim proizvođača i zastupnika pojedinih brendova, izlagači su i arhitektonski „ofisi“  koji predstavljaju svoje projekte što je nova forma komunikacije i jednostavniji način da se dođe do željenog rezultata – gotovog i uređenog objekta u kratkom vremenu i po povoljnim cijenama.

Više od pedeset domaćih i stranih brendova u tri dana trajanja Sajma pokazuje posljednje trendove u uređenju turističkih objekata, a nude i posebne sajamske popuste te mogućnosti odgođenog plaćanja.

Stolovi, stolice, kreveti, madraci, podovi, rasvjeta i dekoracija, namještaj za kuhinje i kupaonice, tekstil i još mnogo toga čeka posjetioce  koji odluče doći na Sajam. Ulaz je besplatan uz on line prijavu na slijedećoj poveznici: https://dubrovnik.design-district.net/posjetitelji/ulaznice/

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!