Majka dva para blizanaca iz Trebinja: Uvijek nam fali vremena, ali nikad ne kasnimo

11.02.2024.     Vijesti

Nakon godina i godina borbe nisam mogla ni zamisliti da ćemo jednoga dana biti višečlana porodica, što nam je oduvijek i bila želja, priča nam svoju priču Sandra Mijanović, majka dva para blizanaca iz Trebinja.

Da njihova životna priča spada u one koje nećete čuti svakoga dana, govori nam i podatak da su iza njih dvije, i to obje uspješne, vantjelesne oplodnje koje su ih obogatile za četiri života, a radili su ih u klinici “Medico S” u Banjaluci.
“Uvijek nam je bila želja za većom porodicom, ali kako su godine braka prolazile, a mi se nismo ostvarili u ulozi roditelja, željeli smo makar da dobijemo jedno dijete, pa smo se nakon 10 godina braka odlučili na vantjelesnu oplodnju”, kazala je Sandra.

“Nikolija i Nikodina su rođene 15. oktobra 2017. godine iz prvog postupka vantjelesne oplodnje”, priča Sandra i dodaje da je sama borba za potomstvo vrlo teška, ali, kako ističe, odustajanja nema.

“Tu je mnogo odlazaka na razne preglede, nalaze, operativne zahvate i slično, ali i u svemu tome je potrebna podrška porodice”, dodaje Sandra.

Kako je rekla, njima lično je značila podrška Udruženja “Bebe”, odnosno Snežane Misite, predsjednice Udruženja.

error: Zabranjeno je kopiranje!