Kraljica džeparoša ponovo u akciji – Čuvena pljačkašica dobro poznata Trebinjcima

23.02.2021.     Vijesti

Banjalučko tužilaštvo podiglo je novu optužnicu protiv Sabahete Džindo (62) iz Sarajeva, poznatije kao kraljica džeparoša u BiH.

Ovoga puta radi se o krađi koju je Džindo izvršila u avgustu prethodne godine u butiku u Laktašima.

Po ustaljenom šablonu, Džindo je došla u butik, iskoristila nepažnju radnice i iz njene torbe ukrala novac, a zatim mirno otišla kao da se ništa nije dogodilo.

Srpskainfo saznaje da se se pvoga puta radi o krađi koju je Džindo izvršila u avgustu prethodne godine u butiku u Laktašima.

Optužena Sabaheta Džindo je 20. avgusta 2020. godine u 11.30, u opštini Laktaši u Ulici Karađorđeva bb, došla do butika “Biti čovjek” i iz torbe koja se nalazila ispod pulta, vlasništvo radnice u butiku Dragane T, otuđila novac u iznosu od oko 300 maraka – navodi se u novoj optužnici protiv kraljice džeparoša u BiH.

Precizirano je da je Džindo ukrala novčanicu od 100 evra i novčanicu od 100 maraka.

Princip rada

Kraljica džeparoša u BiH inače je po zanimanju ekonomski tehničar, ali je javnosti u BiH i regionu poznatija po mnogobrojnim krađama novca.

Ona je dobro poznata i Trebinjcima, a nekoliko naših sugrađana je opljačkala ili pokušala da opljačka u kafiću u Starom gradu, jednom butiku u centru…

 

error: Zabranjeno je kopiranje!