Kao mačka:Odbjegli Kinez se popeo na krov i skočio s 12 metara visine

19.11.2023.     Vijesti

Кineski državljanin Q.T. pobjegao je iz Okružnog zatvora u Trebinju tako što se, tokom šetnje, popeo na krov jedne od zgrada, a potom skočio sa visine od 12 metara.


”Dok je bio na šetnji taj pritvorenik se, uz žicu i gromobran, popeo na krov jedne od zgrada. Iako je sve opasano bodljikavom žicom, uspio je da se popne i skoči sa 12 metara visine! Nevjerovatno, ali taj skok ili pad ga nije zaustavio”, kaže izvor ATV-a.
On navodi da su bjekstvo zabilježile nadzorne kamere zatvora.
”Na kamerama se vidi kako je skočio. Vidi se i trenutak kada se, nakon skoka, podiže kao da se ništa nije dogodilo i nastavlja da bježi. Кao da je mačka, a ne čovjek”, kaže izvor ATV-a.

Unutrašnja straža je reagovala, ali budući da oni nisu naoružani, nisu uspjeli da spriječe bjekstvo. Za odbjeglim pritvorenikom organizovana je potraga koju vodi PU Trebinje. Cijela policija je na nogama i za Кinezom se traga.
Policija na nogama: Кinez pobjegao iz zatvora u Trebinju!
Policija na nogama: Кinez pobjegao iz zatvora u Trebinju!

Inače, iako je Okružni sud u Trebinju zatvor poluotvorenog tipa kineski državljanin Q.T. se u njemu nalazio odlukom Suda BiH koji mu je odredio ekstradicioni pritvor, u kojem je čekao izručenje.

ATV

error: Zabranjeno je kopiranje!