Ivanić u četvrtak u Trebinju – ostaje li Vučurević predsjednik PDP – a?

25.04.2017.     Kolumne

Mladen Ivanić u četvrtak stiže u Trebinje.  Ne na  svečano otvaranje Doma kulture za koji je obezbijedio pare za rekonstrukciju,  ili  u zvaničnu posjetu kao član Predsjedništva BiH.  Ivanić će u četvrtak prisustvovati  6. Saboru  PDP – a na kom će biti izabran gradski odbor ove partije. Za četvrtak su najavljeni i predsjednik stranke Branislav Borenović i članovi Predsjedništva.

Radnim Predsjednišvom predsjedavaće odbornik Zoran Anđušić, a po konstituisanju novog odbora biće izabran  predsjednik partije  u Trebinju.  Kako saznaje Hercegovinapress.com jedini izvjestan kandidat za sada je Slavko Vučurević.

Argument u partiji je rast PDP – a pod njegovom palicom za više od 30 odsto, odnosno sa 2.600 glasova na lokalnim izborima  2012. godine na 3.600 u oktobru  prošle godine.

I tako će PDP , bar u Trebinju  čini se nastaviti starim putem.

Kuda će ih on odvesti u situaciji kada oštroj retorici po kojoj je bio prepoznatljiv Vučurević   mjesta nema,  kad se „uhljebio“ u Sarajevu, i kad čeka mjesto u Ambasadi  BiH u Sloveniji?

Da li će ista slika koju je o Trebinju slao protekle četiri godine otići i u Ljubljanu, i da li će u svakom smislu imati podršku gradskog odbora i vrha stranke?

Ili je možda i Vučurević pod patronatom Ivanića u Sarajevu počeo da usvaja model  ponašanja svog počasnog predsjednika, kome ruku na srce nemamo mnogo toga da zamjerimo – bar kada je ponašanje u pitanju.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!