Integral dobio tender za izgradnju Atletske staze – radovi uskoro počinju

17.01.2018.     Tenderi

Atletsku stazu u Trebinju praviće Integral inžinjering koji je bio najpovoljniji ponuđač na raspisanom tenderu sa  ponudom od 804. 068,41 KM bez PDV – a .

Ugovor sa Integralom Grad Trebinje potpisao je 15.januara, a radovi bi trebalo da počnu uskoro.  Atletska staza finansiraće se iz budžeta Grada Trebinja u naredne tri godine, a izvođač se ugovorom  obavezao  da kompletan posao završi u toku  predstojeće građevinske sezone.

Na tender su se prijavila tri ponuđača ali je samo Integralova ponuda ispunjavala sve uslove date u javnom oglasu.

Realizacijom ovog projekta Trebinje bi trebalo da dobije savremen atletski kompleks, koji će uz tartan stazu za trkačke sportove imati i elemente i rekvizite za takmičenja u bacanju kladiva i kugle, te drugim atletskim dispiplinama.

Kompleks za atletske sportove  omogućiće  Trebinju da bude domaćin  svih državnih i balkanskih takmičenja, ali i onih evropskog ranga za mlađe uzrasne kategorije, a sa zatvorenim bazenom i terenima na Draženskoj gori – Trebinje će postati možda i vodeći grad u BiH po sadržajima sportske infrastrukture, ističu predstavnici Gradske administracije.

Zbog visine  investicije  skupštinskom odlukom nedavno je precizirano da se projekat finansira fazno – sa 220.000 KM u ovoj, 300.000 u narednoj, te 370.000 KM u 2019. godini.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!