I trebinjske kompanije na mostarskom sajmu privrede

07.04.2018.     Privreda

Dvadeset prvi Međunarodni sajam privrede – Mostar 2018. održaće  se od 10. do 14. aprila, a zemlja partner ovogodišnje manifestacije je Srbija. Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 metara kvadratnih zatvorenog i otvorenog prostora, a svi kapaciteti su popunjeni.

Na sajmu će se predstaviti i trebinjske kompanije. Među stotinama izlagača svoje proizvode, sadržaje i usluge predstviće i trebinjski Grad succa,  Swisslion i Agrarni fond Grada Trebinja. Štandovi i prezentacije su spremni kažu u ovim kompanijama , a mostarski sajam odlična je prilika za promociju  domaće privrede, turističkih potencijala i kapaciteta.

Zato, ukoliko ste  planirali da posjetite sajam, obavezno svratite i do domaćih štandova.

Uz izlagače iz Trebinja biće i direktor Turističke organizacije grada Marko Radić.

Sajam će okupiti predstavnike privrede i kompanije iz više od 20 zemalja iz metalske, građevinske, automobilske industrije, poljoprivredno-prehrambenog sektora, visokih tehnologija, kao i iz oblasti usluga od bankarstva do turizma.

Srbija, zemlja partner manifestacije predstavit će se na nešto više od 700 metara kvadratnih sajamskog prostora, a bit će zastupljene desetine kompanija iz raznih oblasti. Sajam će svečano otvoriti srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

Hercegovina press