HIT VIDEO: Kako je Stanivuković demaskirao Vukana za SEDAM minuta

05.03.2023.     Video servis

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je da ga je “šokantni Nebojša Vukanović šokirao lažima  i klevetama,  njega kao saborca i prijatelja”, poručujući mu da njegova piskaranja nemaju smisla jer se zasnivaju na neprovjerenim informacijama i lažima.

Video prilog koji je napravio Stanivuković postao je pravi hit  na društvenim mrežama, a detaljno je prikazao kako je sa lažnog profila Vukanoviću poslao svoju fotografiju ispred predsjedničke vile na Jahorini , te od koje je narodni poslanik napravio priču neutemeljenu i u potpunosti netačnu”.

 

 

Stanivuković kaže da je demaskirao Vukanovića u sedam minuta.

“Ovo je dokaz da je njegovo piskaranje izmišljeno i lažno  novinarstvo.Ovo je za tužbu, vidi informaciju na lažnom profilu, ne provjeri i sroči priču”, kaže Stanivuković i dodaje da Vukanović  sve priče tako radi.

 

 

Istiće da ga je “šokantni Vukanović  stvarno šokirao”.

 

 

“Koliko neprovjerava, koliko laže i nadograđuje.Ja sa lažnih profila dobijem hiljade informacija ali to ne možete da koristite kao ozbiljan političar koji se uvijek žali koliko kleveta dobija. Pa kako nećeš kada ti je neki lažni profil na mrežama dokaz da nekog ovako klevetaš – mene kao saborca i prijatelja. Ja nisam  neko ko će izdati i prodati narod, a ti ni od čega praviš priču”, rekao je Stanivuković i dodao:

“Od prijatelja hoćeš da dobiješ neprijatelja.Ti si ovim demaskiram kao čovjek, prijatelj, saborac i narodni poslanik. Posle ovoga tvoja svaka priča i piskaranja nemaju smisla.”, istakao je između ostalog Stanivuković.

Stanivuković je napominje da “Vukanovića uvijek morate prvo dobro pohvaliti i reci da je najbolji na svijetu, jer cilj njegovog političkog djelovanja je da bude jedini i nabilji, a svi su ostali loši”.

Pogledajte video:
https://fb.watch/j4uNUW7RZx/

error: Zabranjeno je kopiranje!