Grad Trebinje i Grad sunca otvaraju ljetnu sezonu 25. maja

12.05.2018.     Vijesti

25. maja otvara se Istočna kapija Grada sunaca, kada će zvanično, u organizaciji sa Gradom Trebinjem  i Turističkom organizacijom biti upriličeno svečano otvaranje ljetne sezone 2018. godine.

Trebinje u novu sezonu ulazi i sa novim sadržajima, a u Gradu sunca očekuju vas prava iznenađenja. Osim Akva parka, brojnih zabavnih i adrenalinskih uzbuđenja, igraonice za djecu, Dino parka koji su bili vaš prvi izbor prošlog ljeta, ove godine na raspolaganju će vam biti i spa i wellnes centar „Galija“, Hotel Panorama, Sportsko – rekreativni kompleks.

U Hotel Panorama već ste imali priliku zakoračiti. Ono što će biti novina za  ljetnu turističku sezonu je vrhunski restoran na terasi hotela gdje vam kosu mrsi lagani povjetarac dok uživate u neobičnom  meniju i savršenim vinskim aromoma.

Samo nekoliko matara dalje je Galija,  objekat u obliku broda predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje.

U prizemlju će  posjetioci  moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

Na prvom spratu će se nalaziti dio za rehabilitaciju opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu (čak i hiperbaričnom komorom). Tu su i različite vrste masaža i dio za
ljepotu (mezoterapija, tretmani za uljepšavanje i podmlađivanje, PRP u estetske i terapijske svrhe, laserska epilacija, frizerski salon, pedikir i manikir, solarijum).

Na drugom spratu, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati mogućnost ishrane uz meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvataće samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

Samo nekoliko stotina metara dalje nalazi se Sportsko  – rekreativni centar koji će u avgustu primiti prve sportiste na pripreme. Osim terena na otvorenom, sportske dvorane, teretana, fitness centra, ovaj kompleks raspolaže i  sa zatvorenim bazenom.

A nakon cjelodnevnog boravka u Gradu sunca  možete uživati u centru Trebinja jer Gradska uprava priprema bogato turističko ljeto puno raznovrsnih sadržaja, koncerata, pjesničkih večeri, predstava, degustacija…

Ponuda koji u svoju ponudu uključuje sadržaje za sve generacije biće detaljno  predstavljena 25. maja  najznačajnimjim ljudima iz regiona, gradonačelnicima,  turističkim radnicima, političarima, privrednicima, hotelijerima…

Hercegovina press