FOTO: Zavirite u Spa Galiju na Gradu sunca-očekuje vas savršeni sklad i opuštanje

26.05.2018.     Vijesti

Za ljetnu turističku sezonu spremna je i Spa Galija, najveći i najluksuzniji spa i wellnes centar u regiji. Zavirite prvi i pogledajte kakav vas ugodjaj očekuje pod njenom palubom.

Objekat je u obliku broda predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje.

Opremljena je najsavremenijim i najluksuznijim materijalima i opremom, koja  će cam  pružiti  savršeno zadovoljstvo i opuštanje.


U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje  na raspolaganju imaju  zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

Na prvom spratu će se nalaziti dio za rehabilitaciju opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu (čak i hiperbaričnom komorom).

Tu su i različite vrste masaža i dio za
ljepotu (mezoterapija, tretmani za uljepšavanje i podmlađivanje, PRP u estetske i terapijske svrhe, laserska epilacija, frizerski salon, pedikir i manikir, solarijum).

Na drugom spratu, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati mogućnost ishrane uz meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvataće samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

Hercegovina press