FOTO: Predstavljamo Boka Place – Atraktivnu investicionu priliku u Porto Montenegru

31.05.2021.     Nekretnine

Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajf stajl projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od deceniju predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova – uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara.

Smješten na jednom od najljepših dijelova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih prostora na Mediteranu, koji privlači strane posjetioce, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva svijeta.
Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat – koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa fitnes i velnes sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posjetiocima.
Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprinijeti prvi u svijetu Hotel SIRO, građen po inovativnom konceptu Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnesa i velnesa. Pregršt unutrašnjih i vanjskih prostora, sofisticiran luksuzni stil, cjelokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije, stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali sa pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.
(Foto: Porto Montenegro/ Boka Place)
Planirani arhitektonski koncept briše granice između urbane arhitekture i neposrednog okruženja, i na savremen način spaja moderno opremljene, prostrane životne prostore sa vanjskim sadržajima, prožetim zelenilom botaničkih bašti, vrtova i fontana. Renomirani maloprodajni brendovi, galerije, bioskop, tržnica na otvorenom, zid za penjanje i mnoštvo pratećih sadržaja za najmlađe, idealan su preduslov za uživanje i rekreaciju.
Moderno dizajnirani stambeni prostori u Boka Place-u u ponudi su kroz izbor raspoloživih privatnih rezidencijalnih jedinica ili stanova pod upravljanjem hotelskog operatera SIRO. Enterijeri privatnih rezidencija u Boka Place-u su zasnovani na konceptu opuštenog životnog ritma i prilagođenosti svim vašim potrebama tako da ćete se ovdje lako osjećati kao kod kuće. Okolni zajednički prostor prožet je aktivnostima, nudeći mogućnost da izgradite kvalitetne veze sa susjedima i porodicom, ali i mjesto za dinamičan život i lični razvoj.
Iza dosadašnje uspješne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD).
Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 40 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabilježeno je interesovanje iz preko 90 zemalja svijeta.
(Foto: Porto Montenegro/ Boka Place)
Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cijena i pogodnim planom otplate, počev od 190,000 EUR.
Sa izgradnjom koja je u toku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih projekata koji će biti realizovani u sklopu Porto Montenegra.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudinautičkog naselja Porto Montenegro, posjetite www.bokaplace.com, kontaktirajte nas na bokaplace@portomontenegro.com ili pozovite +382 32 661 059.

ekapija bih

error: Zabranjeno je kopiranje!