FARMACEUTI, KOMERCIJALISTI, KUVARI, HOTELSKI RADNICI Provjerite sedmičnu ponudu poslova sa mogućnošću brze prijave

06.12.2019.     Vijesti

Stanić zapošljava u Dubrovniku na pozicijama komercijalist (m/ž) i prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž). Prijave su otvorene do 19.12. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Za poslove je potrebno minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, prodajne vještine, samostalnost i inicijativa, savjesnost i pouzdanost, upornost u radu i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Jadrolinija zapošljava nove radne snage na pozicijama: konobar (m/ž), servir (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobar (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Prijave su otvorene do 17.12. Rad se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi redovita, sigurna i stimulativna primanja, osiguran smještaj i hranu, beneficirani radni staž i mogućnost napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.12. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se ovdje.

Workforce za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

NKD Moda d.o.o. u potrazi je za prodavačem (m/ž) u mjestu Mlini. Rok prijave je 15.12. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo i srednjoškolsko obrazovanje trgovačkog ili ekonomskog smjera. Pogledajte kako ostvariti prijavu putem linka.

Hoteli Maestral u potrazi su za novim radnim snagama u Dubrovniku: kućni majstor (m/ž), wellness terapeut (m/ž), slastičar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni radnik (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), kuhar (m/ž), sobar (m/ž), konobar (m/ž), barmen (m/ž), recepcionar (m/ž) i pomoćni recepcionar (m/ž). Prijave traju do 3.1.2020., stoga pogledajte sve o uvjetima posla i kako se prijaviti.

Didi kolor d.o.o. traži ličilaca (m/ž) i podopolagača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 3.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Potražite kako ostvariti vašu prijavu ovdje.

Božo Pulić, mesnice “T-BONE STEAK” zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 3.1.2020. Glavni zadaci su samostalna i pravovremena priprema jela po meniju restorana, poštivajući sve standarde struke i poslodavca. Doznajte kako se prijaviti.

Meggle Hrvatska zapošljava komercijalista (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 13.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada u MS Office-u. Iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima je prednost, ali nije uvjet. Potražite kako se prijaviti putem linka.

Dubrovački dnevnik